Rezervacija Soba

Početna Posebna Ponuda

Vucje

Centar Vučje - Udaljen 20 kilometara od Nikšića, nalazi se na padinama visoravni Krnovo. Čist planinski vazduh, šumoviti predio, neposredna blizina Nikšića, povoljne cijene i vrhunska usluga na najbolji način motivišu goste da neplanirano produže boravak na planini Krnovo. S ovog mjesta, ljubitelje prirode putevi vode u kanjon Nevidio, splavarenje Tarom ili biciklističke i pješačke ture u pravcu Lukavice i Kapetanovog jezera. Gostima Vučja na raspolaganju su hotel, restoran, aperitiv bar, a u toku zimske sezone i tri ski-lifta (dječiji, takmičarski i rekreativni), motorni četvorotočkaši, sanke...

 

Jezero Krupac

Jezero Krupac - Najljepše nikšićko izletište koje se nalazi na 5 km od grada i posjetiocima pruža mnogo zanimljivog i uzbudljivog u ljetnjim mjesecima: toplu i čistu jezersku vodu, hladovinu topola, obližnja igrališta, mogućnost vožnje skutera, glisera, pedolina, kajaka, barki, skijanja na vodi, organizacije odbojkaških, košarkaških ili vaterpolo utakmica, pecanje...Na jezeru je ljeti otvoren plažni "Ski bar" koji je postao izuzetno atraktivno i omiljeno mjesto za večernje izlaske. Otvoren je i restoran "Plaža" koji svojim ugodnim ambijentom i ljubaznim osobljem pruža gostima izuzetan doživljaj i prijatne trenutke odmora.

 

Mostanica

Most na Moštanici - Jedan od najstarijih rimskih mostova u Nikšiću, poznat u narodu kao Rimski most. Nalazi se na starom putu iz Nikšića za Trebinje. Pouzdano je utvrđeno da su ga sagradili Rimljani još u trećem vijeku. Most je sagrađen od tesanog kamena pravilnog oblika, spojenog debljim slojem maltera. Savršenstvo linija kod ovakvih objekata Rimljani su postizali primjenom grafostatike. Tjemena velikih svodova su u istoj ravni sa tjemenima malih svodova i štednih otvora.

 
Još članaka...
<< Početak < Prethodna 1 2 Sljedeća > Kraj >>

Strana 1 od 2